Model: CINAG0681

Cercei statement unicat argint, India

889 lei TVA inclus

Livrare GRATUITĂ
Timp de livrare: 1-2 zile lucrătoare

în stoc

info / comenzi 0741 126 563

  • 5% reducere la plata cu card
  • Ambalaj cadou gratuit
  • Certificat de calitate
  • 12 luni garanție
  • 30 de zile retur
  • Livrare gratuită
    la comenzi peste 250 lei
Caracteristici
Materialargint 925
Greutate31,3 grame
Dimensiunilungime totală 6,3 cm
lățime maximă 3 cm
grosime maximă 8 mm
Descriere

Cercei statement unicat din argint 925, prindere cu șurubel, lucrați manual în India. O pereche de cercei extrem de inedită, minunat lucrată, în care se împletesc mai multe simboluri hinduse. Păunul este pasărea națională a Indiei, iar cuplul de păuni simbolizează armonia conjugală, cuplul ideal. Ambii păuni sunt reprezentați stând deasupra unui talisman tipic indian numit tawiz, care este un mic recipient tubular care în mod normal conține elemente protectoare pentru purtător. În cazul cerceilor de față talismanul nu poate fi deschis, datorită dimensiunii reduse, adaptate pentru cercei, însă simbolismul lui este fără îndoială unul de protecție.

Cerceii unicat au fost antichizați intens pentru a le da și mai multă eleganță și un oarecare mister, iar partea de jos a acestora, cu splendida împletitură din elemente mici din argint are rol pur decorativ, desăvârșind astfel o pereche de cercei absolut extraordinară.

Cerceii sunt grei (31,3 grame) datorită dimensiunii și lucrăturii complexe, de aceea trebuie ținut cont de acest lucru atunci când vei dori să îi comanzi – nu oricine poate purta o astfel de podoabă în urechi.

Toate prețurile afișate includ TVA.