Livrare și plată

Prețurile afișate pe site includ toate taxele aplicabile. Costul transportului va fi adăugat la finalul coșului.

Cât costă transportul?

Pentru moment livrăm doar pe teritoriul României, iar partenerul nostru de livrare este Fan Courier. Livrarea standard pe care o oferim este doar în aria de acoperire a Fan Courier (peste 3.600 de localități) și costul este:

  • 17 lei pentru comenzi mai mici de 200 lei
  • GRATUIT pentru comenzi în valoare de cel puțin 200 lei

Puteți vedea lista localităților cu livrare standard aici. În rarele ocazii când destinația este în afara ariei de acoperire Fan Courier, vă vom contacta pentru a stabili dacă optați pentru:

  • ridicarea pachetului de către dvs. de la sediul Fan Courier dintr-o localitate apropiată (fără costuri suplimentare)
  • livrarea la adresă, cu un cost suplimentar de 22 lei nerambursabil la retur.

În cazul unui retur, vă vom rambursa doar contravaloarea livrării standard.

Când ajunge pachetul?

Livrarea se face începând de a doua zi, cu câteva excepții, în funcție de momentul în care faceți comanda și de programul de lucru al curierilor:

  • Comenzile primite de luni până vineri înainte de ora 14:00 vor fi preluate de curier în aceeași seară și livrate începând de a doua zi la destinație.
  • Comenzile primite vineri după ora 14:00 și în zilele de sâmbătă și duminică vor fi preluate de curier luni, iar livrarea se va face începând de marți.

Cum se face plata?

Ca în toate magazinele on-line, cumpărați cu ajutorul coșului de cumpărături. Adaugați produsele dorite în coș, după care parcurgeți toți pașii pentru finalizarea comenzii. Spre final, aveți de ales între 3 modalități de plată:

  • plata ramburs (cash la livrare), la primirea coletului la adresă
  • plata prin transfer bancar / ordin de plată - transferul bancar se va efectua conform facturii pe care o veți primi de la noi. Comanda va fi procesată după ce vom primi confirmarea plății pe e-mail, iar coletul va fi expediat în prima zi lucrătoare, cu condiția ca transferul să se fi efectuat.
  • plata prin card bancar - plata cu cardul se va face în deplină siguranță prin procesatorul de plăți Netopia - sistemul Mobilpay

Curierul vă va contacta telefonic pentru a stabili ora livrării. Vă rugăm să vă asigurați că sunteți disponibil(ă) pe numărul de telefon pe care l-ați trecut în datele de livrare. De asemenea, vă rugăm ca, în cazul în care ați optat pentru plata ramburs, să vă asigurați că aveți disponibilă suma necesară pentru a plăti curierului.