Model: KNPPS0095

Colier statement unicat argint, turcoaz și coral Gamgadhi, Nepal

1239 lei TVA inclus
Ne pare rău, acest produs nu mai este pe stoc.
Vezi bijuterii similare  ›
  • Certificat de calitate
  • 12 luni garanție
  • 30 de zile retur
  • Ambalaj cadou
Caracteristici
Materialargint 925
coral
turcoaz
Greutate41 grame
Dimensiunicircumferință interioară colier 46 cm
înălțime pandantiv central 4,1 cm
lățime pandantiv 3,6 cm
diametru minim pietre 0,3 cm
lățime maximă pietre 1,5 cm
Descriere

Colier statement unicat din argint, coral veritabil și turcoaz tibetan, lucrat manual de un bijutier nepalez. O bijuterie splendidă, colierul Gamgadhi are o prezență aparte datorită exuberantului turcoaz alături de irezistibilul coral cu elemente din argint.

Turcoazul tibetan este considerat o piatră sacră de grupurile etnice din Himalaya, de unde se extrage de mii de ani. Ei consideră că mineralul are calități spirituale intrinseci care îl plasează deasupra oricăror alte pietre semiprețioase și este un simbol al înțelepciunii, protecției și al vieții veșnice. Cu cât un turcoaz este mai mare și mai frumos colorat, cu atât va fi mai puternică influența lui asupra purtătorului. Acesta este motivul pentru care atât femeile, cât și bărbații și copiii care trăiesc în satele din munți, în Himalaya, poartă un turcoaz asupra lor cu rol amuletic, protector, dar și spiritual.

Colierul Gamgadhi are o armonie și un ritm minunate, iar felul în care pietre cu mai multe tipuri de tăieturi, forme și dimensiuni sunt îmbinate cu elemente din argint și cu o piesă centrală care le leagă pe toate într-un mod fermecător, ilustrează o dată în plus creativitatea artizanilor bijutieri nepalezi.

O bijuterie minunată, unicat, care va face fericită o singură femeie, la fel de unică.

Toate prețurile afișate includ TVA.