Model: KNPPS0096

Colier statement unicat argint, turcoaz și coral Dhangadhi, Nepal

1439 lei TVA inclus
Ne pare rău, acest produs nu mai este pe stoc.
Vezi bijuterii similare  ›
  • Certificat de calitate
  • 12 luni garanție
  • 30 de zile retur
  • Ambalaj cadou
Caracteristici
Materialargint 925
coral
turcoaz
Greutate48 grame
Dimensiunicircumferință interioară colier 46 cm
înălțime pandantiv central 5,5 cm
lățime pandantiv 3,8 cm
diametru minim pietre 0,3 cm
lățime maximă pietre 1,5 cm
Descriere

Colier statement unicat din argint, coral veritabil și turcoaz tibetan lucrat manual de un bijutier nepalez. Un adevărat statement, colierul Dhangadhi seduce de la prima vedere cu nuanțele sale incredibile de turcoaz din Himalaya și irezistibilul coral.

Colierul este lucrat în stilul tibetan, în care diverse forme și mărimi de turcoaz sunt combinate cu coral și cu argint, totul făcut manual, de la tăierea și șlefuirea pietrelor, la împletitura pe firul textil.

Pandantivul din centrul colierului reprezintă o splendidă mandala lucrată din bucățele mici de coral așezate pe rotund, și cu un turcoaz foarte special în mijloc, cu nuanțe de verde, brun și ocru, toate montate aproape invizibil în argint. Pe spate, însă, se vede foarte bine montura din argint gravată cu motive vegetale – de multe ori artizanii nepalezi decorează un pandantiv mai special și pe partea din spate, cum este și în cazul de față.

Mandala este un simbol sacru budist, o reprezentare bidimensională a universului. În centrul spațiului sacru al mandalei se află întotdeauna un punct care îl simbolizează pe Buddha, în cazul acesta fiind vorba de coralul din centrul pandantivului. Colierul Dhangadhi este o piesă unicat, absolut specială și care cu siguranță va face o femeie fericită.

Toate prețurile afișate includ TVA.