Model: CINPS0683

Cercei statement unicat argint și cristal de cuarț fațetat, India

796 lei TVA inclus
Ne pare rău, acest produs nu mai este pe stoc.
Vezi bijuterii similare  ›
Caracteristici
Materialargint 925
cuarț
Greutate25,3 grame
Dimensiunilungime totală 8,5 cm
lățime maximă 2,6 cm
lungime cuarț 7 mm
diametru cuarț 3,5 mm
Descriere

Cercei statement unicat din argint 925 și cristal de cuarț fațetat cu șurub, lucrați manual în India. Dacă am spune despre acești cercei că sunt o operă de artă, nu am exagera cu nimic. Nivelul de detaliu este extraordinar, dovadă incontestabilă a măiestriei legendare a artizanilor bijutieri indieni.

Fiecare piesă a cerceilor, fiecare detaliu este gândit să fie în armonie cu celelalte, de la cei doi păuni, simbol al cuplului de îndrăgostiți, la frumosul cuarț pe care se sprijină amândoi, o piatră a vindecării spirituale, care împiedică acumularea de gânduri și emoții negative.

Alte șase mici caboșoane de cristal de cuarț sunt montate în elementele mici, decorative, din partea de jos a cerceilor. Iar partea din spate a cerceilor, unde se vede exact cum a fost lucrată toată montura, este spectaculoasă în egală măsură.

Cerceii sunt destul de grei (25,3 grame) datorită dimensiunii și lucrăturii spectaculoase, de aceea trebuie ținut cont de acest lucru atunci când vei dori să îi comanzi - nu oricine poate purta o astfel de podoabă în urechi. Lungi, originali și extrem de spectaculoși, cerceii vor transforma orice ținută într-una excepțională și te vor face să te simți absolut unică, așa cum sunt și ei.

Toate prețurile afișate includ TVA.