Cum cumpăr

Pentru a putea comanda o bijuterie METAPHORA nu e nevoie să ai un cont la noi pe site, dar este bine să îți creezi unul. Cu ajutorul numelui de utilizator și al parolei vei avea mereu acces la contul tău, unde vei putea vedea istoricul comenzilor sau stadiul comenzii actuale, îți vei modifica profilul când și cum dorești și vei putea să faci alte comenzi rapid, fără bătaie de cap.

Ca în toate magazinele on-line, cumperi cu ajutorul coșului de cumpărături. Adaugi produsele dorite în coș după care parcurgi toți pașii pentru finalizarea coșului. Spre final, ai de ales între 3 modalități de plată:

  • plata ramburs (cash la livrare), la primirea coletului la adresă - tot ce ai de făcut în cazul acestui tip de plată este să fii la adresă în ziua și la ora stabilită împreună cu curierul și să ai în cash suma totală facturată.
  • plata prin transfer bancar / ordin de plată - transferul bancar se va efectua conform facturii pe care o veți primi de la noi. Comanda va fi procesată după ce vom primi confirmarea plății pe e-mail, iar coletul va fi expediat în prima zi lucrătoare, cu condiția ca transferul să se fi efectuat.
  • plata prin card bancar - plata cu cardul se va face în deplină siguranță prin procesatorul de plăți Netopia Payments

După alegerea modalității de livrare, trebuie să confirmi adresa la care vor fi trimise bijuteriile și în final să validezi comanda. METAPHORA va confirma primirea comenzii printr-un email, în cel mai scurt timp.