Model: KTHPS0165

Colier argint și lapis lazuli Ko Don, Thailanda

349 lei TVA inclus
în stoc

info / comenzi 0741 126 563

Livrare în România:  GRATUITĂ
Timp de livrare:  1-2 zile lucrătoare

NOU Livrare internațională:  105 lei*
Timp de livrare:  2-3 zile lucrătoare *vezi detalii

  • 5% reducere la plata cu card
  • Ambalaj cadou gratuit
  • Certificat de calitate
  • Garanție - 12 luni
  • Retur extins - 30 de zile
Caracteristici
Materialargint 925
lapis lazuli
Greutate3,6 grame
Dimensiunilungime 41 cm
diametru tubuleț argint 1,5 mm
diametru lapis 2,5 mm
Descriere

Colier din argint și lapis lazuli, lucrat manual în Thailanda. De o frumusețe și finețe irezistibile, colierul Ko Don te cucerește la prima vedere – tubulețe delicate din argint patinat și lapis lazuli neșlefuit sunt înșirate cu grijă pe un fir de oțel ușor tensionat, într-un model fermecător, unicat.

Colierul Ko Don se combină perfect cu altele la fel de fine, dar și cu lănțișoare din argint de diferite dimensiuni. Colierul este bine să fie ferit de parfum și alte substanțe care pot afecta pietrele naturale.

Lapis lazuli sau „piatra cerului” are o etimologie interesantă, care combină două cuvinte din limbi diferite. Lapis înseamnă „piatră” în latină, iar lazaward „cer” în arabă. Datorită albastrului său hipnotizant și originii presupus divine, lapisul a fost prețuit și iubit timp de secole încă din Egiptul Antic și Mesopotamia și până astăzi. Iar pentru că are o duritate medie pe scara Mohs, lapisul a putut fi prelucrat de-a lungul mileniilor în cele mai diverse feluri, de la caboșoane opulente la tubulețe milimetrice, însă mereu a fost montat doar în metale prețioase.

Toate prețurile afișate includ TVA.