Model: CINPS0727

Cercei mici argint și scoică Ochiul lui Shiva, India

149 lei TVA inclus

Livrare: 20 lei (gratuită la comenzi > 250 lei)
Timp de livrare: 1-2 zile lucrătoare

în stoc

info / comenzi 0741 126 563

  • 5% reducere la plata cu card
  • Ambalaj cadou gratuit
  • Certificat de calitate
  • 12 luni garanție
  • 30 de zile retur
  • Livrare gratuită
    la comenzi peste 250 lei
Caracteristici
Materialargint 925
ochiul lui Shiva
Greutate3,3 grame
Dimensiunilungime cu tortiță 3,2 cm
lungime fără tortiță 1,7 cm
lățime1,3 cm
Descriere

Cercei din scoică Ochiul lui Shiva și argint 925, lucrați manual în India. Al treilea ochi al lui Shiva, cunoscut și sub denumirea de „Ochiul Înțelepciunii” este ochiul pe care zeul hindus Shiva îl are reprezentat în centrul frunții și care simbolizează puterea și maturitatea spirituală. Al treilea ochi este cel care vede ceea ce este invizibil pentru ceilalți doi ochi, și care, atunci când se deschide, sporește claritatea minții și a percepțiilor.

Scoica Ochiul lui Shiva este de fapt operculul unei cochilii marine din familia Turbinidae care se folosește ca amuletă din cele mai vechi timpuri în mai multe țări din Asia. Operculul este un fel de capac al cochiliei, care o protejează pe aceasta și are o spirală delicată pe una din fețe, iar pe cealaltă un desen neregulat, cu nuanțe de maron și verde închis. Fiecare scoică este unică, deci are și un desen unic.

În țările în care scoica Ochiul lui Shiva este populară, adică India, Sri Lanka, Thailanda, femeile o poartă cel mai adesea montată în argint, cu rolul amuletic de protecție și îndepărtare a energiilor negative venite din exterior.

Toate prețurile afișate includ TVA.