Model: CTHAG0712

Cercei elefant din argint Chang, Thailanda

159 lei TVA inclus
Ne pare rău, acest produs nu mai este pe stoc.
Vezi bijuterii similare  ›
Caracteristici
Materialargint 925
Greutate3,8 grame
Dimensiunilungime totală 2,8 cm
diametru 1,7 cm
Descriere

Cercei lucrați manual în Thailanda din argint 925. Absolut irezistibili, cerceii Chang te vor cuceri de la prima privire. Elefantul, un animal sacru și extrem de iubit de thailandezi pentru puterea, rezistența și inteligența lui deosebite, este și simbolul național al Thailandei. În limba thailandeză, Chang înseamnă chiar elefant.

Atunci când este reprezentat cu trompa în sus, elefantul este considerat un simbol norocos, de bun augur, de aceea în Thailanda absolut toate artele decorative, de la bijuterii la basoreliefuri din temple, vor avea reprezentări ale elefantului cu trompa în sus, așa cum îl vedem reprezentat și în cerceii Chang. De asemenea, elefantul alb este chiar simbolul regalității thailandeze, deoarece potrivit unei legende budiste, în ajunul nașterii lui Buddha, mama acestuia ar fi visat că un elefant alb i-a oferit o floare de lotus.

Micuți, delicați și extrem de frumos lucrați în tehnica repoussé, cerceii Chang au fost antichizați pentru un plus de farmec și pot reprezenta un cadou foarte reușit, atât datorită frumuseții lor, cât și simbolismului pe care îl poartă.

Toate prețurile afișate includ TVA.