Model: BINAG0422

Brățară statement unicat din argint Sher, India

2299 lei TVA inclus
Ne pare rău, acest produs nu mai este pe stoc.
Vezi bijuterii similare  ›
  • Certificat de calitate
  • 12 luni garanție
  • 30 de zile retur
  • Ambalaj cadou

Termeni și conditii

Caracteristici
Materialargint 925
Greutate80,4 grame
Dimensiunicircumferința capetelor 15 cm / 17 cm
lățime 6 cm
Descriere

Brățară unicat din argint 925, lucrată manual în India. O piesă absolut specială, cu o lucrătură complexă și migăloasă, brățara lată Sher de formă tronconică se poartă mai strâns pe încheietură, de aceea unul dintre capete are o circumferință mai mică, care să cuprindă încheietura mâinii, iar celălalt este ceva mai larg, pentru a se ajusta pe antebraț.

Pe toată suprafața brățării de damă este reprezentat în tehnica repoussé un cuplu de lei care, atunci când sunt poziționați simetric, cel din stânga este masculul iar în dreapta avem femela. Cuplul de lei este încadrat de motive vegetale tipice pentru artele decorative indiene, iar fondul brățării este intens oxidat pentru a pune în valoare povestea cuplului de lei.

În budism, leul este un animal magic, rege al tuturor creaturilor terestre care simbolizează puterea regalității, autoritate și forță. Atunci când leul apare în cuplu, el are și rolul de protector, de gardian al unui templu, de exemplu, sau al unei persoane în cazul unei bijuterii cum este brățara de damă Sher. O piesă unică, irezistibilă pentru orice adevărată iubitoare de bijuterii din argint care nu se ferește să poarte o bijuterie statement, care va atrage mereu privirile și admirația celor din jur.

Toate prețurile afișate includ TVA.
Costul livrării va fi adăugat o singură dată pe comandă la finalul coșului de cumpărături.