Model: BINAG0417

Brățară de picior argint Kaama, India

785 lei TVA inclus
în stoc

info / comenzi 0741 126 563

Livrare în România:  GRATUITĂ
Timp de livrare:  1-2 zile lucrătoare

NOU Livrare internațională:  105 lei*
Timp de livrare:  2-3 zile lucrătoare *vezi detalii

  • 5% reducere la plata cu card
  • Ambalaj cadou gratuit
  • Certificat de calitate
  • Garanție - 12 luni
  • Retur extins - 30 de zile
Caracteristici
Materialargint 925
Greutate35,6 grame
Dimensiunilungime totală 28 cm
lățime 1,5 cm
Descriere

Brățară de picior din argint 925 patinat, lucrată manual în India. Brățara Kaama este o bijuterie senzuală, cu o lucrătură spectaculoasă și complexă și cu un motiv tipic indian – fructele de mango stilizate. Închizătoarea, tipică pentru brățările de picior din argint indiene, de forma simbolului infinitului, are un capăt deschis care se va strânge după ce brățara se așează la picior și apoi aceasta poate fi purtată fără grijă.

În mitologia hindusă, zeița prosperității Lakshmi locuia într-un arbore de mango și se spune că datorită ei copacul are frunzișul și umbra atât de dese și o abundență de fructe. În India se consideră că fructul de mango este norocos și atrage prosperitate.

Brățările de picior indiene se poartă în pereche, la ambele glezne, pentru că în India ele sunt accesoriile prin excelență ale femeii măritate, care primește la nuntă doar bijuterii pereche. În mod tradițional, în ziua nunții tânăra mireasă primește de la familia mirelui, pe lângă alte bijuterii pereche, și două brățări de picior identice pe care le va purta mereu.

Toate prețurile afișate includ TVA.