Model: BINAG0265

Brățară de argint pentru braț Kundalini, India

968 lei TVA inclus
Ne pare rău, acest produs nu mai este pe stoc.
Vezi bijuterii similare  ›
Caracteristici
Materialargint 925
Greutate44,6 grame
Dimensiunidiametru interior 7,8 cm
circumferință interioară 24,5 cm
lățime tijă 0,5 cm
lățime totală șarpe încolăcit 8 cm
Descriere

Brățară din argint 925 pentru braț, lucrată manual în India. Una dintre cele mai sexy bijuterii, brățara de braț Kundalini va atrage toate privirile și îți va face brațe de zeiță. Șarpele este un simbol foarte puternic în mitologia indiană, unde este văzut ca protectorul femeilor și un simbol al fecundității.

Brățara pentru braț arată cel mai bine când stă destul de strâns, dar fără să incomodeze mișcarea. Brățara șarpe Kundalini este foarte flexibilă, poate fi lărgită sau strâmtată cu cel puțin câțiva centimetri, dar în principiu vine bine pe un braț de o grosime medie. Ca să fii sigură că îți va veni bine, măsoară-ți circumferința brațului în zona de mijloc și asigură-te că acesta are circumferința aproape egală sau mai mare decât brățara.

Brățara de braț era bijuteria preferată a femeilor aristocrate încă din Grecia Antică sau Imperiul Roman. În India, de unde provine brățara Kundalini, se poartă de mii de ani brățări de argint pe brațe, însă întotdeauna acestea s-au purtat câte două și la fel se poartă și astăzi. Ca și în cazul brățărilor de gleznă, în India, bijuteriile în pereche sunt semnul distinctiv al femeilor căsătorite.

Toate prețurile afișate includ TVA.