Model: BINAG0477

Brățară de braț unicat din argint Khara, India

1890 lei TVA inclus

Livrare GRATUITĂ
Timp de livrare: 1-2 zile lucrătoare.

în stoc

info / comenzi 0741 126 563

  • 5% reducere la plata cu card
  • Ambalaj cadou gratuit
  • Certificat de calitate
  • 12 luni garanție
  • 30 de zile retur
  • Livrare gratuită
    la comenzi peste 250 lei
Caracteristici
Materialargint 925
Greutate80 grame
Dimensiunilățime minimă 1 cm
lățime maximă 1,4 cm
grosime 0,7 cm
distanță între vârfuri opuse 7,8 cm
Descriere

Brățară din argint 925 pentru braț, lucrată manual de un bijutier indian. Una dintre cele mai sexy bijuterii, brățara de braț unicat Khara este extrem de originală și are o lucrătură complexă, deosebită.

Destul de versatilă, brățara de braț Khara se poate purta în mai multe feluri – fie cu partea simplă în față, mai vizibilă, pentru un look mai casual, fie cu partea cu lucrătură în față, la o ținută elegantă, de seară. Apoi V-ul pe care îl formează poate fi poziționat cu unghiul ascuțit în sus sau în jos.

Brățara se introduce foarte simplu pe mână, ca oricare alta, doar că ea se urcă până sus, pe braț, unde trebuie să stea suficient de strâns încât să nu cadă, dar trebuie să fie confortabilă, de aceea se va ajusta poziția ei mai sus sau mai jos pe braț în funcție de grosimea brațului și de cum se simte, pentru că nu trebuie să incomodeze deloc mișcarea. Dimensiunea de braț pe care se potrivește este de la 25 cm până la aproximativ 30 cm.

Brățara este masivă, are 80 de grame, însă pe braț nu se simte deloc grea, iar efectul pe care îl va genera va fi întotdeauna unul „wow”.

Toate prețurile afișate includ TVA.