Model: BINPS0483

Brățară argint și scoică Ochiul lui Shiva, India

128 lei TVA inclus
în stoc

info / comenzi 0741 126 563

Livrare România:  20 lei  /  gratuită  > 250 lei
Timp de livrare:  1-2 zile lucrătoare

NOU Livrare internațională:  105 lei*
Timp de livrare:  2-3 zile lucrătoare *vezi detalii

  • 5% reducere la plata cu card
  • Ambalaj cadou gratuit
  • Certificat de calitate
  • Garanție - 12 luni
  • Retur extins - 30 de zile
Caracteristici
Materialargint 925
ochiul lui Shiva
șnur textil
Greutate1,2 grame
Dimensiunicircumferința maximă 26 cm
diametru scoică 1 cm
grosime scoică 0,4 cm
Descriere

Brățară reglabilă din argint 925 și scoică Ochiul lui Shiva, lucrată manual în India pe un șnur sintetic de culoare gri. Al treilea ochi al lui Shiva, cunoscut și sub denumirea de „Ochiul Înțelepciunii” este ochiul pe care zeul hindus Shiva îl are reprezentat în centrul frunții și care simbolizează puterea și maturitatea spirituală. Al treilea ochi este cel care vede ceea ce este invizibil pentru ceilalți doi ochi, și care, atunci când se deschide, sporește claritatea minții și a percepțiilor.

Scoica numită Ochiul lui Shiva este operculul unei cochilii marine din familia Turbinidae care se folosește ca amuletă din cele mai vechi timpuri în mai multe țări din Asia. Operculul este un fel de capac al cochiliei, care o protejează pe aceasta și are o frumoasă spirală pe una din fețe, iar pe cealaltă un desen neregulat, cu nuanțe de maron și verde închis. Fiecare scoică este unică, deci are și un desen unic. Brățara reglabilă Ochiul lui Shiva poate fi purtată pe ambele fețe.

În țările în care scoica Ochiul lui Shiva este populară, adică India, Sri Lanka, Thailanda, femeile o poartă cel mai adesea montată în argint, cu rolul amuletic de protecție și îndepărtare a energiilor negative venite din exterior.

Toate prețurile afișate includ TVA.