Super reduceri de Black Friday

De Black Friday, pe 16 noiembrie, Metaphora oferă reduceri de până la 40% la sute de modele de bijuterii. O ocazie excelentă pentru toate iubitoarele de bijuterii cu simboluri care doresc să își completeze colecția personală cu o nouă bijuterie Metaphora, de data aceasta la preț redus.

inele thailandeze argint antichizat

Clientele noastre fidele, femei care vor să poarte o podoabă specială, cu personalitate, nu un obiect de serie, știu deja că Metaphora înseamnă bijuterii originale și autentice, lucrate manual, care sunt unicat sau există doar în serii limitate. Prin urmare, de Black Friday, cele mai rapide dintre voi se vor bucura de cele mai multe bijuterii cu prețuri speciale.

O bijuterie bine aleasă subliniază stilul fiecărei femei și îi pune în valoare personalitatea și frumusețea. Originalitatea și autenticitatea bijuteriilor noastre, unice pe piața românească, le face ideale pentru un cadou deosebit sau, pur și simplu reprezintă un cadou unic și valoros pe care să ți-l faci singură, pentru că tu știi cel mai bine ce îți place și ce îți stă bine, iar acum îți poți face o bucurie (sau mai multe) la prețuri foarte atractive.

Bijuteriile Metaphora sunt încărcate de semnificații și simboluri importante în culturile din care provin, deci în oferta noastră de Black Friday vei găsi cercei de argint din Afganistan, brățări de argint lucrate în Thailanda, inele din argint și email din Maroc, dar și pandantive și amulete din India și Nepal.

Ne dorim ca sărbătoarea reducerilor din magazinul nostru să fie o experiență plăcută pentru fiecare clientă Metaphora. De aceea e bine să ai deja un cont de client pentru a simplifica procesul de cumpărare, iar dacă nu ai încă, îți recomandăm să îți faci unul înainte de 16 noiembrie, ca atunci să te poți ocupa exclusiv de cumpărături. Iar dacă vrei să fii la curent cu ultimele noutăți și reduceri, abonează-te la newsletterul Metaphora. Urmărește oferta noastră de Black Friday și completează-ți colecția de bijuterii originale și autentice!

Comentarii: Adaugă un comentariu Categorii: Evenimente Etichete:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *