Model: KINTX0060

Amuletă rudraksha mala originală, semințe de rudraksha și fir roșu de mătase, India

177 lei TVA inclus
Ne pare rău, acest produs nu mai este pe stoc.
Vezi bijuterii similare  ›
  • Certificat de calitate
  • 12 luni garanție
  • 30 de zile retur
  • Ambalaj cadou

Termeni și conditii

Caracteristici
Materialfir de mătase
semințe de rudraksha
Dimensiuni108 rudraksha plus 1, cu diametru de aproximativ 8,5 mm
lungime colier cu tot cu ciucuraș 58 cm
circumferință totală colier 106 cm
Descriere

Rudraksha este o sămânță de Eliocarpus ganitrus, copac care crește în munții Himalaya. Rudraksha este considerată o sămânță sacră și este purtată de asceții sadhu în forma unor coliere de 108 semințe, numite mala rudraksha. Sămânța de rudraksha este dură, lemnoasă și foarte rezistentă, și poate avea mai multe fețe, respectiv două, cinci, doisprezece etc, fiecare având, se pare, un efect diferit pentru purtător.

Colierele de rudraksha numite mala rudraksha sunt de obicei făcute din Rudraksha panchmukhi respectiv sămânța cu cinci muchii, care are rol amuletic în India, fiind purtată atât de femei și copii, cât și de bărbați, pentru că se consideră că protejează ca un scut de energiile negative din jur, motiv pentru care este purtată mereu pe piele și nu peste haine.

Colierul este o amuletă protectoare, dar are practic și rol de rozariu, pentru că ajută la numărarea mantrelor recitate de budiști, hinduși sau jaini și de obicei este format din o sută opt semințe plus una, cea de jos de care atârnă ciucurașul roșu.

Rozariul de rudraksha este autentic indian, împletit manual în Jaipur și este testat pentru autenticitatea semințelor de rudraksha. De aceea fiecare colier în parte are un certificat de autenticitate personalizat și un raport de test cu raze X, emis de o autoritate din Jaipur.

Toate prețurile afișate includ TVA.
Costul livrării va fi adăugat o singură dată pe comandă la finalul coșului de cumpărături.