Model: KNPPS0094

Colier statement unicat argint, turcoaz și coral Salyan, Nepal

1099 lei TVA inclus
Ne pare rău, acest produs nu mai este pe stoc.
Vezi bijuterii similare  ›
  • Certificat de calitate
  • 12 luni garanție
  • 30 de zile retur
  • Ambalaj cadou
Caracteristici
Materialargint 925
coral
turcoaz
Greutate35 grame
Dimensiunicircumferință interioară colier 46 cm
înălțime pandantiv central 4,9 cm
lățime pandantiv 2,7 cm
diametru minim pietre 0,3 cm
lățime maximă pietre 1,5 cm
Descriere

Colier statement unicat din argint, turcoaz și coral, lucrat manual de un artizan bijutier din Nepal. Feminin și absolut fermecător, colierul Salyan te atrage ca o mare turcoaz. Iar mici accente de coral și din argint, pe lângă pandantivul central, vin să desăvârșească această mică operă de artă născută din creativitatea și mîinile unui artizan nepalez.

Turcoazul tibetan, extras din Himalaya de mii de ani, a fost mereu prețuit de tibetani pentru puterea lui spirituală, fiind considerat o piatră sacră, de origine divină. Acum sute de ani, turcoazul era un simbol al aristocrației tibetane, fiind întruchiparea puterii, a înțelepciunii și a vieții fără de moarte. De altfel, tibetanii îl numesc Gyu adică „turcoaz”, și nu „piatra turcoaz”, nefiind considerat o piatră ca celelalte semiprețioase, ci un obiect distinct în sine, cu o putere spirituală intrinsecă.

Acesta este și motivul pentru care e de neconceput pentru bărbații, femeile și copiii nepalezi, tibetani și din celelalte grupuri etnice care trăiesc în Himalaya să nu poarte tot timpul cu ei un turcoaz simplu, nemontat în argint.

O bijuterie unicat de o mare frumusețe, colierul Salyan o va face fericită pe cea care îi va fi stăpână de fiecare dată când îl va avea la gât.

Toate prețurile afișate includ TVA.