Model: KNPPS0093

Colier statement unicat argint, turcoaz și coral Nepalganj, Nepal

3589 lei TVA inclus

Livrare standard GRATUITĂ

în stoc

info / comenzi 0741 126 563

  • comandă online în siguranță
  • ai 5% reducere la plata cu cardul (se cumulează cu alte reduceri)
  • livrare in 1-3 zile lucrătoare
  • Certificat de calitate
  • 12 luni garanție
  • 30 de zile retur
  • Ambalaj cadou
Caracteristici
Materialargint 925
coral
turcoaz
Greutate95 grame
Dimensiunicircumferință interioară colier 43 cm
înălțime pandantiv central 7,2 cm
lățime pandantiv 6,7 cm
lățime totală 6 șiruri turcoaz 3 cm
grosime 1 șir turcoaz 3-4 mm
Descriere

Colier statement unicat din argint, coral veritabil și turcoaz tibetan lucrat manual de un artizan nepalez. De o frumusețe răpitoare, colierul Nepalganj va face multe inimi să bată, dar o singură femeie se va simți ca o regină când și-l va pune la gât.

Cu detalii splendide și impecabil lucrate de un experimentat artizan bijutier nepalez, colierul Nepalganj este lucrat în canonul clasic tibetan, care presupune o combinație mereu armonioasă între turcoaz de diverse forme, mărimi și tăieturi, și coral, toate punctate de elemente din argint, înșirate și atent înnodate pe un fir textil. Totul este lucrat integral manual - de la tăierea și șlefuirea tuturor pietrelor, indiferent de mărime, la lucrătura în repoussé a elementului central.

Pandantivul central, care aduce împreună multiplele șiruri de turcoaze într-un mod inedit și fermecător, este decorat în partea inferioară cu bucățele foarte mici de coral, la fel și pe tot conturul său. Fața pandantivului este lucrată în repoussé, care este o tehnică de decorare a bijuteriilor din metale prețioase ce presupune crearea un anumit model în relief sau în adâncime prin ciocănirea delicată a unui foițe subțiri din argint, rezultatul fiind mereu spectaculos și obiectul foarte ușor. În cazul de față, pentru a oferi rezistență lucrăturii delicate în repoussé, bijutierul a ales să construiască spatele pandantivului din argint masiv și să decoreze ulterior cu mici bucățele de coral îmbinarea dintre cele două părți.

O adevărată operă de artă, colierul statement Nepalganj se va așeza minunat la gâtul unei viitoare regine tibetane.

Toate prețurile afișate includ TVA.