Model: KTHPS0092

Colier din argint, lapis lazuli, turcoaz și agată Ko Kradan, Thailanda

179 lei TVA inclus
Ne pare rău, acest produs nu mai este pe stoc.
Vezi bijuterii similare  ›
  • Certificat de calitate
  • 12 luni garanție
  • 30 de zile retur
  • Ambalaj cadou
Caracteristici
Materialargint 925
agată
lapis lazuli
turcoaz
Greutate5 grame
Dimensiunilungime 43 cm
grosime variabilă între 2 mm și 5 mm
Descriere

Colier cu mărgeluțe din argint 925, lapis lazuli, turcoaz și agată, lucrat manual în Thailanda. Un colier minunat în culorile verii, Ko Kradan are în el toată bucuria anotimpului nostru preferat, de la albastrul marin intens al minunatului lapis afgan, la turcoazul tibetan în diverse nuanțe din natură - verde, ocru, maroniu, bleu și, nu în ultimul rând, micile accente de agată în culorile apusului de soare.

Toate pietrele semiprețioase care compun colierul Ko Kradan sunt naturale, de aceea nuanțele lor pot varia destul de mult de la un colier la altul. De asemenea, toate pietrele sunt tăiate și șlefuite manual, motiv pentru care nu vor fi niciodată identice. În consecință, fiecare colier este unic, cel puțin din punct de vedere cromatic.

Colierul este înșirat cu grijă pe un fir de oțel ușor tensionat și are o închizătoare de tip carabină din argint. Delicat și fin, colierul Ko Kradan trebuie purtat cu grijă pentru a nu fi agățat și este bine să fie ferit de substanțe chimice care pot afecta pietrele.

Toate prețurile afișate includ TVA.
Costul livrării va fi adăugat o singură dată pe comandă la finalul coșului de cumpărături.