Model: BTHTX0451

Brățară unicat argint și fir roșu Shati, Thailanda

569 lei TVA inclus
Ne pare rău, acest produs nu mai este pe stoc.
Vezi bijuterii similare  ›
  • Certificat de calitate
  • 12 luni garanție
  • 30 de zile retur
  • Ambalaj cadou
Caracteristici
Materialargint 925
fir textil
Greutate22,4 grame
Dimensiunicircumferință interioară 16,5 cm
lățime 1 cm
grosime 6 mm
Descriere

Brățară unicat din argint 925 și fir roșu, lucrată manual în Thailanda. Femeile din grupul etnic Akha din nordul Thailandei sunt specialiste în țesături și împletituri care mai de care mai complexe și spectaculoase. Ele își torc singure lâna sau cânepa, cu care apoi vor lucra diverse țesături de haine tradiționale sau împletituri pentru obiecte de decor și bijuterii. Printre aceste împletituri deosebite se numără și brățări ca cea din imagini, în care mărgeluțe din argint mat sunt împletite în două rânduri perfect sincronizate pe un fir rezistent din lână, tors și vopsit de aceleași mâini dibace care ulterior l-au împletit atât de frumos.

Mărgeluțele sunt gravate cu rodii, un fruct foarte iubit și apreciat în Thailanda, care simbolizează prosperitate. Atât mărgeluțele cât și toate elementele închizătorii din argint nu sunt șlefuite, pentru că triburile din nordul Thailandei preferă argintul mat și patinat celui lucios. Brățara Shati este foarte flexibilă, după cum se poate vedea și în fotografii, iar lâna este suplă și foarte plăcută la atingere. Combinația între simplitatea firului de lână și mărgeluțele perfect împletite de jur împrejur fac din brățara Shati o bijuterie absolut irezistibilă.

O brățară originală, extrem de frumoasă și de specială care va fi cu siguranță apreciată de o iubitoare de bijuterii etnice, cu poveste și personalitate.

Toate prețurile afișate includ TVA.
Costul livrării va fi adăugat o singură dată pe comandă la finalul coșului de cumpărături.