Model: BINPS0415

Brățară de argint pentru braț cu piatra lunii Trikon, India

336 lei TVA inclus

Livrare standard GRATUITĂ

în stoc

info / comenzi 0741 126 563

  • comandă online în siguranță
  • ai 5% reducere la plata cu cardul (se cumulează cu alte reduceri)
  • livrare in 1-3 zile lucrătoare
  • Certificat de calitate
  • 12 luni garanție
  • 30 de zile retur
  • Ambalaj cadou
Caracteristici
Materialargint 925
piatra lunii
Greutate12,6 grame
Dimensiunidiametru interior 7,4 cm
circumferință interioară 23 cm
grosime brățară 3,4 mm
latură triunghi piatra lunii 1,2 cm
Descriere

Brățară din argint 925 și piatra lunii pentru braț, lucrată manual în India. Surprinzătoare și sexy, brățara de braț Trikon va atrage toate privirile. Ca și brățările de gleznă, brățara pentru braț este bijuteria ideală pentru a-ți pune în valoare ținutele de vară.

O brățară de acest tip arată cel mai bine când stă destul de strâns pe braț, dar fără să incomodeze mișcarea. Ca să stii exact dacă brățara îți vine bine măsoară-ți circumferința brațului în zona de mijloc, unde brățara se poartă în mod normal și asigură-te că grosimea brațului tău este un pic mai mare cu unul sau doi centimetri decât circumferința brățării. Brățara Trikon nu este reglabilă și dacă brațul este mai subțire decât circumferința brățării aceasta nu va sta fix. Brățara este tubulară și se desface în plan vertical, după tipicul indian și nu orizontal, ca altele, de aceea circumferința ei nu poate fi modificată în nicio direcție.

Brățara de braț este o bijuterie purtată de femeile de rang înalt încă din antichitate – în Grecia Antică, Egiptul Antic sau în Imperiul Roman brățara de braț era o bijuterie de aur sau argint purtată exclusiv de femeile aristocrate. În India se poartă brățări de argint pe ambele brațe, în pereche, acesta fiind un semn al femeii căsătorite, la fel ca în cazul brățărilor de gleznă.

Toate prețurile afișate includ TVA.
Costul livrării va fi adăugat o singură dată pe comandă la finalul coșului de cumpărături.