Model: BINAG0414

Brățară de argint pentru braț Penchaddar, India

993 lei TVA inclus

Livrare standard GRATUITĂ

în stoc

info / comenzi 0741 126 563

  • comandă online în siguranță
  • ai 5% reducere la plata cu cardul (se cumulează cu alte reduceri)
  • livrare in 1-3 zile lucrătoare
  • Certificat de calitate
  • 12 luni garanție
  • 30 de zile retur
  • Ambalaj cadou
Caracteristici
Materialargint 925
Greutate52,8 grame
Dimensiunidiametru interior 8,2 cm
circumferință interioară 25,5 cm
lățime fără spirale 1 cm
lățime totală cu spirale 5 cm
Descriere

Brățară din argint 925 pentru braț, lucrată manual de un bijutier indian. Una dintre cele mai sexy bijuterii, brățara de braț Penchaddar este absolut spectaculoasă în ansamblu, dar și privită în detaliu. O spirală splendidă, cu un diametru de doi centimetri continuă si înconjoară brațul senzual de trei ori, apoi se termină în aceeași spirală, în oglindă.

Brățara pentru braț arată cel mai bine când stă destul de strâns, dar fără să incomodeze mișcarea. Brățara Penchaddar este foarte flexibilă, poate fi lărgită sau strâmtată cu cel puțin câțiva centimetri, dar în principiu vine bine pe un braț de o grosime medie. De asemenea, cum se vede și în imagini, ea poate fi lărgită sau strâmtată și în plan vertical, în funcție de cum preferă purtătoarea. Însă poți fi sigură că în oricare dintre poziții este purtată, va avea întotdeauna un efect „wow”. Fiind extrem de flexibilă în toate planurile, brățara poate fi practic purtată cam pe orice dimensiune de braț.

Brățara de braț era bijuteria preferată a femeilor aristocrate în Grecia Antică și în Imperiul Roman. În India, de mii de ani și până astăzi, toate femeile, indiferent de castă, poartă brățări pe ambele brațe. Deci întotdeauna câte două, pentru că, în India, ca și în cazul brățărilor de gleznă, bijuteriile în pereche sunt semnul distinctiv al femeilor căsătorite.

Toate prețurile afișate includ TVA.